Heb je een helpende hand nodig, dan ben je hier op de juiste plek!

Door je mind te onderzoeken, leren wij jou op een andere manier te kijken naar jezelf en je leven.

Samen maken we er een mooie reis van!

 

 

Coach gesprek:

Heb je behoefte naar een luisterend oor die ook nog inzichten geeft en handvatten waarmee je aan de slag mag? Plan dan een coachgesprek in. Heb je speciale wensen, bv. een gesprek in de natuur laat het dan weten. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.  

 

Online programma:

Ben je klaar om op een diepgaande reis naar zelfontdekking te gaan? Wil je bewustzijn vergroten, de observator van je eigen leven worden en krachtige stappen zetten naar persoonlijke groei? Dan is ons exclusieve online programma, "Ontdek Je Ware Zelf," precies wat je zoekt!

 

Luisterkind afstemming:

Zit je steeds met vragen en heb je net even een steuntje nodig om weer verder te kunnen, dan is een Luisterkind afstemming een mooi middel om meer inzichten te krijgen. Je kan kiezen uit een mini Luisterkind afstemming en een Luisterkind afstemming. 

Mini Luisterkind afstemmingen zijn kleine, liefdevolle cadeautjes. In een mini-afstemming laat jij een klein stukje van je persoonlijkheid zien, een hobbel waar jij tegenaan loopt en vervolgens een handvat om hiermee om te gaan.

 

Kaartlegging:

Op zoek naar antwoorden? 
Of ben je benieuwd wat de kaarten je te vertellen hebben? 

Een verleden-heden-toekomst legging kan jou hierin helpen om meer antwoorden te krijgen, waar je mee verder kan.  

Bij de legging wordt er afgestemd op jouw energie.